estrip és el nom de la revista de les bones notícies. El voluntariat i la solidaritat són la nostra raó de ser. Donem veu a les entitats socials i civils i als ciutadans que estan compromesos amb els drets humans i les preocupacions i necessitats ciutadanes, per afavorir el progrés de la societat i aconseguir un millor estat de benestar de les persones en situació de vulnerabilitat i d’exclusió social. Teixir complicitats i divulgar aquestes accions és la nostra responsabilitat.

Objectiu

Divulgar la feina que fan les entitats del tercer sector, reportar les propostes i activitats, per petites que siguin, que s’escenifiquen a partir d’iniciatives particulars, grupals o territorials, agendar les campanyes, explicar projectes, obrir els ulls a necessitats, facilitar el camí cap al voluntariat, divulgar i incentivar la responsabilitat social i solidària del món econòmic en diferents facetes són només algunes de les ambicions d’aquest projecte únic de comunicació. Teixir complicitats és la nostra màxima.

Estímul

estrip és també un estímul solidari i facilita que cada mes es puguin distribuir fins a 5.000 euros entre les entitats socials del territori per ajudar al finançament de les seves activitats. La publicació (5.000 exemplars de periodicitat mensual i en circulació a partir del dia 15 de cada mes) es distribueix, també, a partir de les entitats que tenen interès a rebre aquest suport dinerari. El donatiu és d’1 euro i la totalitat d’aquest import és per a l’entitat que la distribueix. La distribució en mà de la revista estrip es fa també gràcies a complicitats que es van trenant des de les entitats socials amb diferents tipus d’establiments. El principal focus de distribució són les farmàcies, però també s’han implicat centres assistencials de salut, centres d’educació i comerços de sectors diversos.

Teixir complicitats

Una de les necessitats de la revista estrip és buscar complicitats entre el món econòmic i el teixit social i associatiu de la comarca d’Osona. En aquest sentit, els espais patrocinats i la publicitat comporten un possible benefici per a una associació o iniciativa solidària del territori, a través dels exemplars rebuts. En cada edició de la revista estrip hi ha informació d’una vintena d’entitats del Tercer Sector i del voluntariat social d’Osona que expliquen algun dels seus projectes o es visualitzen les seves activitats. També en cada edició es publica una guia d’aquestes entitats i les activitats, campanyes i accions que hi hagi en curs.

Empresa

Vic Comunicats SL

Carrer Verdaguer, 24 entl D

08500 Vic

info@estrip.cat